Privacy Statement

HOME >> PRIVACY STATEMENT

Mode Antoinette, gevestigd aan Gijsbrecht van Amstelstraat 111, 1214 AW Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

http://www.beclassy.fashion 

Gijsbrecht van Amstelstraat 111, 1214 AW Hilversum. Tel. +31356242797


S. van den Berg is de Functionaris Gegevensbescherming van Mode Antoinette. Hij/zij is te bereiken via mode.antoinette@gmail.com


Persoonsgegevens die wij verwerken:

Mode Antoinette verwerkt uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mode.antoinette@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mode Antoinette verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:


Geautomatiseerde besluitvorming

Mode Antoinette neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mode Antoinette) tussen zit. 


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren. 

Mode Antoinette bewaard klantgegevens maximaal 7 jaar.


Delen van persoonsgegevens met derden

Mode Antoinette verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mode Antoinette gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mode Antoinette en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mode.antoinette@gmail.com.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.


Mode Antoinette wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mode Antoinette neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via mode.antoinette@gmail.com

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Mode Antoinette bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:


(Categorie) persoonsgegevens  > Bewaartermijn >7 jaar

Personalia                                  > Bewaartermijn > 7 jaar                     

Adres                                          > Bewaartermijn > 7 jaar

Enzovoort                                   > Bewaartermijn > 7 jaar


Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”services”, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:


Mode Antoinette

Gijsbrecht van Amstelstraat 111, 1214 AW Hilversum

035-624 27 97

Mode Antoinette email contactformulier

Wilt U niets missen?

Schrijf U in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogt van de nieuwste mode,

de laatste trends en de scherpste aanbiedingen!

Over Ons


Mode Antoinette bestaat sinds 1950 en is uitgegroeid van een modezaak met atelier, waar alles direct op maat werd gemaakt voor de klant, naar een fashion winkel voor de vrouw met stijl en een eigenzinnige smaak. 


Onze merken

Foto’s van onze collectie

OPENINGSTIJDEN


Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur 

Vrijdag koopavond gesloten 

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Zondag: koopzondagen worden apart vermeld


Klantenservice

CONTACT


Mode Antoinette

Gijsbrecht van Amstelstraat 111

1214 AW Hilversum

Telefoon 035-624 27 97

Email naar Mode Antoinette

Aanmelden Nieuwsbrief

Routebeschrijving

Privacy StatementDisclaimer ⎪Copyright 2016 © Mode Antoinette

Krachtens voorschrift van de EU- en nationale wetgeving (Wet AVG) melden wij u dat beclassy.fashion gebruik maakt van cookies geplaatst door derden om de website en uw gebruikservaring te optimaliseren. Door het gebruik van onze website stemt u hiermee in. Lees verder…

OK